Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yeniden Yeşillendi: 7.400 Dolar Geliyor Mu?

Kripto para piyasası yaklaşık 3 gündür düşüş odaklı bir tablo çizerken, 22 Nisan tarihi itibariyle yeniden yükselişin başladığı görüldü. Aslında yükselişin Ethereum ile başladığı ancak buradan Bitcoin’in de harekete geçtiği görülüyor.

Lider kripto para birimi birkaç gündür 7.000 doların altında kaldıktan sonra yeniden bu direnci kırmayı başardı. BTC/USD işlem çifti basın saatine göre 7.130 doların üstüne çıktı ve kripto para piyasası tamamen yeşil gözüküyor.

BTC’nin 7.200 doları zorladığı anlarda Ethereum 185 doları, XRP ise 0,19 doları zorlamaya başladı. Top 10 kripto para birimi arasında oransal olarak en çok yükseliş elde eden ise Tezos oldu. Tezos’un arkasında ETH, onun arkasında ise Binance Coin yer alıyor.

Bitcoin’in Yükseliş Sebebi Belli Mi?

An itibariyle kripto para piyasalarında fiyatı etkileyecek herhangi bir gelişme olmasa da geleneksel piyasalarda hareketlilik yaşanıyor. ABD borsaları bugün yeniden yükselişe geçti ve bu yükselişin anında kripto para piyasalarını etkilediği görüldü. Bu da çokça zamandır vurgulanan ABD Borsaları ve Bitcoin arasındaki ilişkiyi daha da güçlendirmiş gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment