Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether, Yeni Bir Stabil Koin Çıkarıyor

Kripto para sektörünün en büyük stabil kripto parası olan USDT’nin sahibi Tether, yeni bir stabil koin çıkarmak için kolları sıvadı.

Amerikan dolarına fikse olan stabil kripto para ile sektörün en büyük hacimli stabil koinini elde eden Tether’in, bu sefer ise off Shore Çin Yuan’ına endeksli bir koin çıkarmak için çalışmalar yaptığı ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tether’in kardeş şirketi Bitfinex’in büyük hissedarlarından Zhao Dong, bu ilgili stabil kripto paranın, kısa bir süre içinde çıkacağını söyledi.

Dong, aynı zamanda kendisinin şirketi olan ve kripto para kredi ve borç kurumu olarak hizmet veren girişim RenrenBit’in de, bu stabil kripto paraya yatırım yapacak şirketler arasında olduğunu açıkladı.

Tether’in kontrolündeki dördüncü stabil kripto para olacak olan Çin Yuan’ına nasıl bir ilgi geleceği ise daha şimdiden merak konusu oldu. Bilindiği gibi Tether’de, USDT’ye ek olarak Euro ve Japon Yeni’ne endeksli stabil kripto paralar da yer alıyor.

Çin Yuan’ına fikse bir stabil kripto para, daha önce ünlü trading şirketi e Toro tarafından da çıkarılmıştı. Ancak o stabil kripto para on Shore olarak dikkat çekmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment