Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken OTC Birimi Yöneticisi: Hacimlerimiz, Bir Yılda 20 Kat Arttı

Over the Counter ya da kısa adı ile OTC trading hizmetleri, kripto para sektöründe çok sık kullanılan bir kavram haline geldi. Özellikle büyük kurumsal yatırımcıların, yapacakları dev miktarlarda işlemler için tercih ettiği bir sistem haline gelen OTC tradinge, bireysel yatırımcılardan da talep var.

Bu sistem, temel olarak ilgili ürünün fiyatının etkilenmemesi ile ön plana çıkıyor. Bu yönde birçok borsa da, geçtiğimiz dönemde benzer hizmetler sunmaya başlamıştı. İşte bu hizmeti sunan şirketlerden birisi olan Kraken’in OTC deski başkanı Nelson Minier, şu anda bu hacim ile ilgili olarak ciddi başarılar elde ettiklerini söyledi.

Minier, The Block’un yaptığı podcast yayınına katıldı ve geride bırakılan bir yıllık süre içinde Kraken’in OTC hacimlerinin tam yirmi kat artış gösterdiğini söyledi. Minier, en fazla talebin ise Bitcoin, Ethereum, Bitcoin cash, Monero ve Tether’e geldiğini söyledi. Bitcoin fiyatı ile ilgili olarak da konuşan başarılı isim, şunları söyledi:

”Açıkçası Bitcoin’e olan talebin gelecekte azalacağını hiç zannetmiyorum. Blok ödül yarılanması ile birlikte talep daha da artacaktır. Zaten Bitcoin fiyatı da buna paralel yükselir. Bu da bizim için iyi çünkü Bitcoin bizim için harika bir pazarlama aracı.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment