Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether’de Beklentiler Yüksek: Fazladan 1,6 Milyar Dolarlık Rezerv!

En büyük stablecoin USDT’nin ihraççısı Tether, bu çeyrekte stablecoin üzerindeki rezerv fazlasının 1,6 milyar doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor.

Tether CTO’su Paolo Ardoino basına verdiği bir demeçte, Tether’in mevcut çeyrek sonunda 700 milyon dolar kar elde edeceğini tahmin ettiklerini ve toplam rezerv fazlasının 1,66 milyar dolarla ilk defa 1 milyar doların üzerine çıkacağını dile getirdi.

Kazanılan sermayenin stablecoin’e daha fazla destek sağlamak amacıyla şirkette kalacağını belirten CTO, mevcut durumda her zaman yaptıkları gibi rezervlerini korumaya devam edeceklerini bildirdi.

Öte yandan yakın zamanda ABD merkezli kripto dostu üç banka ile başlayan ve İsviçre merkezli Credit Suisse ile devam eden bankacılık krizinin Tether’i yıkıp yıkamayacağı sorulduğunda ise CTO, “Bizi eleştiren tüm kurumlar adım adım iflasa doğru giderken etkilenmeyen bizleri sorgulamaya devam ediyorlar” cevabını verdi.

Ayrıca Silicon Valley Bank’in kapatılmasından etkilenen bir diğer stablecoin ihraççısı Circle’ın (USDC) yarattığı fırsatı değerlendirdiklerini dile getiren Ardoino, mevcut durumda para yatırılabilecek en güvenli limanın Tether olduğunu iddia etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!