Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Sandbox, 400 Milyon Dolar Yatırım Almayı Planlıyor: Yüzde 17 Yükseliş Gösterdi

Animoca Brand’in sahip olduğu blockchain tabanlı oyun platformu The Sandbox, 4 milyar dolar değerlemeyi aşacağı 400 milyon dolarlık bir finansman turu düzenlemeyi planlıyor.

19 Nisan tarihinde BNNBloomberg’in yaptığı haberde The Sandbox’ın, yeni yatırımcılarla irtibat kurarak 400 milyon dolarlık yatırım almayı hedeflendiği belirtildi.

2021 yılının kasım ayında SoftBank’ın ev sahipliğiyle yürütülen B serisi finansman turunda 93 milyon dolar toplayan The Sandbox, bu fonun metaverse platformlarının gelişimlerini hızlandırmak amacıyla kullanılacağını belirtti.

4 Mart tarihinde metaverse oyunlarının, 13. ayında 2 milyon kullanıcıya ulaştığını ve alfa sezon-2 sürümünü başlattığını belirten The Sandbox’un, bu alanda en iyi platform olmak istediği söyleniyor.

Bu plan çerçevesinde birçok ünlü isim ve şirketle anlaşmalar yapan The Sandbox, son olarak İngiltere merkezli bankacılık devi HSBC ve Atlantic, Warner Records, Elektra gibi birçok şirketinde sahibi olan Warner Music Group ile ortaklık kurduğunu açıklamıştı.

Bu haberin etkisiyle birlikte yükselişe geçen The Sandbox, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatlik periyotta %13 artış göstererek yaklaşık 3 dolar seviyesinde seyrediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!