Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Sandbox, Hong Konglu İş Adamları ve Ünlüler ile Ortaklıklar Gerçekleştirdi

The Sandbox, Mega City’i yaratmak için Hong Kong’da film, müzik, eğlence, finans, gayrimenkul ve oyun sektörlerinden birçok ortak edindiğini duyurdu.

The Sandbox, 13 Ocak 2022′de yeni bir LAND satışı başlatacak. Bu satışta, kullanıcıların açıklanan ortakların LAND’lerinin yakınında yer satın almalarına izin verilecek.

Sandbox, yeni bir kültür merkezi olan Mega City'yi oluşturmak için birden fazla ortak ekledi

Geçtiğimiz günlerde Wall Street Journal ve CNBC tarafından metaverse’ün öncüsü olarak tanıtılan The Sandbox, kullanıcıların oyun deneyimlerinden para kazandıkları çevrim içi metaverse inşa ediyor.

The Sandbox’ın metaverse’ünde Mega City inşa etmek için “LAND” satın alanlardan bazıları:

Adrian Cheng: Çin doğumlu, Hong Konglu yatırımcı Adrian Cheng’in yaklaşık 21 milyar dolarlık bir serveti bulunuyor. Satın aldığı “XL Estate (24 x 24 LAND)“, Mega City’nin inovasyon merkezi olacağı düşünülüyor.

Sun Hung Kai Properties (SHK): The SandBox’a son yapılan 93 milyon dolar toplanan B serisi bağış turuyla katılarak giren Sun Hung Kai Properties’in portföy şirketlerinden TMT, kripto ve blockchain olan kısımlarla ilgilenecek. SHK, LAND’de “Scallywag” yatının özel bir NFT’si de dahil olmak üzere NFT koleksiyonlarını sunacak. Şirketin elde ettiği geliri SHK vakfına bağışlayacağı bildirildi.

PwC Hong Kong: PwC küresel ağının Hong Kong ayağı, The Sandbox’tan arazi satın alarak metaverse’e giriş yaptı.

TIMES CAPITAL: Yatırım şirketi TIMES CAPITAL; CryptoPunks, Meebits ve daha fazlası olmak üzere The Sandbox’taki en büyük NFT galerilerinden birini içerecek.

Shu Qi ve Stephen Fung: Hong Konglu ünlü oyuncular Shu Qi ve Stephen Fung yeteneklerini, sanata ve kültüre olan sevgilerini sergileyecekleri Mega City bölgesi yaratmak için Sandbox’a girecekleri söyleniyor.

Ayrıca ödüllü sanatçı BlueArk, oyun şirketi Little Fighter (LF) ve park inşa etmek için Dreamergo da The Sandbox’a katılıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!