Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tiktok Entegrasyonu Duyuran Merkeziyetsiz Platformun Altcoin’i Sert Yükseldi

Merkeziyetsiz müzik yayın platformu Audius (AUDIO), TikTok entegrasyonunu duyurduktan sonra platformun yerel token’ı %30’a yakın değer kazandı.

Audius 23 Şubat tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, kullanıcıların TikTok hesapları ile platform üzerinde yeni hesap açabilmesine ve platformlar arası bilgi ve içerik aktarabilmesine izin veren bir entegrasyon gerçekleştirdiklerini bildirdi. Haber üzerine platformun yerel token’ı 0,3041 dolar seviyelerinden hızla 0,3857 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Alınan bilgilere göre entegrasyon kapsamında yeni kullanıcılar TikTok hesaplarını bağlayarak Audius üzerinde kolayca hesap açabilecek. Bunun yanı sıra kullanıcılar profil bilgilerini kolayca Audius’a aktarabilecek ve TikTok doğrulama prosedürleri Audius da geçerli sayacak.

İçerik tarafında Audius, kullanıcılarının platform üzerindeki şarkılarını TikTok videolarında paylaşabileceklerini, platformdan TikTok’a içerik aktarabileceklerini belirtti.

Audius Kurucu Ortağı Forrest Browning verdiği bir demeçte, içerik üreticilerinin platform ile etkileşime girmesi ve TikTok’ta ünlülerin dikkatini çekmesinin oldukça heyecan verici olduğunu dile getirdi. Browning, TikTok’un son zamanlarda sosyal medyanın en etkili platformlarından biri olduğunu ve Audius olarak bu etki alanından faydalanmayı amaçladıklarını belirtti. Sanatçılar için iyi olan her şeyin platform için de iyi olduğunu öne süren Browning, platformlar arası bilgi ve doğrulama aktarımı ile daha geniş kullanıcı kitlelerini çekmeyi amaçladıklarını belirtti.

Coingecko verilerine göre entegrasyon haberinin ardından %30’a yakın yükseliş gösteren AUDIO, son 14 günde %50’ye yakın değer kazandı. AUDIO yazım itibariyle 0,3871 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!