Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tim Draper: Arjantin Başkanı’na Kripto Paraları Yasallaştırmasını Söyledim

Kripto para dünyasının en bilinen yatırımcıları arasında yer alan Tim Draper, yaptığı açıklama Arjantin başkanı ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin detaylar verdi.

Bilindiği gibi son dönemde Binance Labs anlaşması ve yine Binance’in açacağı itibari para kripto para tipi borsanın ikinci lokasyonu olması ile gündeme gelen Arjantin’den, ciddi bir kripto para ve Blockchain hamlesi gelmiş durumda.

Draper, Arjantin başkanı Mauricio Macri ile kripto para sektörünün geneline ilişkin konuştuğunu söylerken, başarılı yöneticiye kripto para ve Blockchain’in zorlanan Arjantin ekonomisine bir umut olabileceğini söylediğini aktardı.

Draper, şöyle konuştu:

”Başkan ile Bitcoin ve onunla birlikte pesonun yaşadığı düşüş hakkında konuşuyorduk. Ona bir bahis teklif ettim. Eğer Peso, belirli bir zaman aralığında Bitcoin’den daha fazla değer kazanırsa; ülkeye yapacağım yatırımı iki katına çıkaracağım. Ancak tersi olur da Bitcoin, Peso’dan daha fazla değer kazanırsa, o zaman onlar Bitcoin’i yasallaştıracak. Bence bu çok iyi olur çünkü birçok kişi bundan korkuyor ve bu muhteşem para birimine fazla güvenmiyor.”

Dev yatırımcı aynı zamanda yaptığı açıklamada; Blockchain ve Bitcoin’in, internetten dahi daha büyük bir devrim olduğunu söyledi.

Daha önce Skype, Tesla ve Hotmail gibi dev şirketlere de yatırım yapmış olan Draper, Bitcoin konusunda da çok destekleyici bir tutum içinde. Öyle ki, Draper daha önce yaptığı açıklamada 2023’te Bitcoin’in 250 bin dolar olacağını söylemişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment