Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tim Draper: Bitcoin’in Kopyası Olan Birçok Kripto Para Var ve Bunların Hiçbir Fonksiyonu Yok

Bitcoin’in erken yatırımcılarından olan ve kripto para ile ilgili yaptığı olumlu yorumlar ile de adından sıkça söz ettiren Tim Draper, son olarak yaptığı açıklamada kripto para sektöründe ciddi bir koin enflasyonu olduğunu belirtirken, birçok kripto paranın herhangi bir var oluş amacının olmadığını ve herhangi bir soruna da çare olmadıklarını açıkladı.

Draper, Forbes dergisine verdiği röportajda bu konuya değinirken, şu ifadeleri kullandı:

”Coin market cap isimli internet sitesine bakarsanız 1600’dan fazla kripto para olduğunu göreceksiniz. Bunların çoğu gerçekten de Bitcoin’in kötü birer kopyası ve hiçbir kullanım alanına sahip değiller. Herhangi bir sektörde ya da herhangi bir şirkette kullanılamayacak ve hiçbir faydası olmayan birçok kripto para var. Bu durumun değişmesi gerekiyor.”

Blockchain teknolojisi ile ilgili de konuşan Draper, Blockchain’in şu aşamada olgunlaşmaya ihtiyaç duyduğunu belirtti. Draper, ayrıca gelecekte tüm işlerini Blockchain üzerinde kuracak ve çalışanlarına Bitcoin ile ödeme yapacak şirketlere de, Bitcoin cinsiden yatırım yapacağını belirterek şunları söyledi:

”Kısa vadeli hedeflerimden birisi de Bitcoin ile faturaları ödemek. Aynı zamanda tüm legal işlerin de akıllı kontratlar üzerinde depolandığını görmeyi çok isterim. Artık sınırların kalktığı ve para transferi konusunda bulunduğun ülkenin önemli olmadığı günlere çok yakın olduğumuzu düşünüyorum. Umarım bu günler en kısa sürede yaşanmaya başlar.”

Hatırlanacağı üzere Tim Draper, daha önce yaptığı bir açıklamada Bitcoin’in 2022 yılında 250 bin dolar olacağına inandığını belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment