Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TIME Dergisi Kripto Parayla Abonelik Satmaya Başlayacak

TIME dergisi, Crypto.com ile yaptığı anlaşma kapsamında kripto parayla ödeme almaya başlayacağını açıkladı. Derginin abonelik ücreti, Temmuz 2021’den itibaren kripto parayla ödenebilecek.

TIME’ın pazartesi günkü duyurusuna göre derginin 18 aylık abonelik paketi, Bitcoin gibi kripto paralarla satın alınabilecek. İlk aşamada yalnızca ABD ve Kanada ile kısıtlı olacak hizmetin, temmuzdan sonraki birkaç ay içerisinde globale yayılması bekleniyor.

TIME kripto paralara uyum sağlıyor

İlk basımı 1923’te yapılan TIME dergisinin 2 milyondan fazla abonesi bulunuyor. TIME Başkanı Keith Grossman, abonelere “bu yeni ödeme seçeneğini sunuyor olmaktan ötürü gurur duyduğunu” söyledi. Abonelik işlemlerinde Bitcoin’in yanında 16 kripto para daha kullanılabilecek.

TIME, geçtiğimiz ay aralarında “Is God Dead” ve “Is Fiat Dead” gibi popüler başlıkların yer aldığı 3 dergi kapağını non-fungible token (NFT) haline getirdi.

time-is-fiat-dead-kripto

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, geçen hafta kripto paralarla ilgili eğitici bir video serisi hazırlamak için TIME’la anlaştıklarını açıkladı. TIME’ın, bunun karşılığında Bitcoin ile ödeme almayı ve bilançosunda Bitcoin tutmayı kabul ettiği ifade edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!