Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TimeCoin Protocol Yeniden Token Satmaya Başladı

Merkeziyetsiz finans kuruluşlarından TimeCoinProtocol (TCP), eSportStarts projesini fonlayabilmek için özel bir token satışı düzenlediğini açıkladı. Yatırımcılar, bu sürece katkıda bulunurken indirimli fiyattan token alabilecekler.

TimeCoin Protocol, Ekim 2020 tarihinde eSportStarts adlı yeni bir merkeziyetsiz uygulamayı kullanıma sundu. E-spor sporcuları bu dApp aracılığıyla birbiriyle rekabet edebiliyor, sponsor bulabiliyor ve takipçileriyle bir araya gelebiliyor.

eSportStarts için özel token satışı

TimeCoin Protocol, Globalway Inc.’e bağlı olan TimeTicket tarafından geliştirildi. Kuruluş aşamasında 4 milyon dolar yatırım alan ekip, eSportStarts projesini fonlamak için özel bir token satış etkinliği gerçekleştiriyor.

Burada toplanacak paranın, pazarlama masraflarının yanı sıra DeFi ve NFT çalışmaları için kullanılacağı aktarılıyor. Kullanıcılar bu çalışmalar sayesinde eSportStars içerisinde NFT kullanabilecek, takip ettikleri e-spor sporcularına destek olabilecekler.

Token satışı hakkında detaylı bilgiler

TimeCoin Protocol kurulduğu günden beri, borsalar üstünden arz edilerek fon topluyor. TimeCoin (TCMN), 15 Şubat’ta %93 indirimli fiyattan OTC pazarında satışa çıkarıldı.

24 Mart’ta BitMart’ta listelenmeye hazırlanan TimeCoin’in arz programı, iki süreçten oluşacak. 15 Şubat’ta başlayan ilk süreç, 30 Nisan’a kadar sürecek ve 5 milyon token satılacak. Yine 5 milyon tokenın satılacağı ikinci aşamanın 1 Mayıs’ta başlayıp 31 Mayıs’ta sonlanması bekleniyor.

Açıklamaya göre ilk aşamada token fiyatı 0,00004 BTC olarak belirlendi. Fiyat, 1 Mayıs’ta 0,00009 BTC’ye çıkarılacak. Ekibin hedefi, 10 milyon dolar fon toplamak.

TimeCoin Protocol’ün kendi sitesinde görülebilen arz programında BTC, ETH veya USDT kullanılabiliyor. Projenin Telegram grubunda, programa ilişkin daha detaylı bilgi edinmek mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!