Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Toblerone’un Sahibi Dev Şirket Altcoin ile Ortaklık Kurduğunu Duyurdu!

Toblerone ve Orea gibi gıda ürünlerinin sahibi Mondelēz International, iş verimliliğini artırmak için Hedera Hashgraph (HBAR) ile ortaklık kurdu.

Hedera Hashgraph’ın arkasındaki kuruluş olan Hedera Konseyi ve dev gıda şirketi Mondelēz International, dağıtık defter teknolojisi (DLT) üzerinde çalışmak üzere ortaklık kurdu.

Kurulan bu ortaklık sayesinde dijital dönüşüm girişimlerine ve tedarik zinciri yönetimine odaklanılacak ve Mondelēz’in 80 ülkeye yönelik yaptığı ticaretine farklı bir boyut katılması amaçlanacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Mondelēz International’da dijital strateji ve blokzinciri küresel COE lideri Xiang Xu, atılan bu adım karşısında duyduğu heyecanı gizlemedi:

Hedera ile birlikte dağıtılmış defter teknolojilerini keşfederek dijital dönüşüme olan bağlılığımızı sürdürmekten heyecan duyuyoruz.

Suudi Arabistan Yatırım Bakanlığı şubat ayının başında, Hedera Hashgraph ile toplamda 250 milyon dolar değerinde olmak üzere beş yıllık anlaşma yapmıştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,2 yükseliş sergileyen HBAR, yazım esnasında 0,0838 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!