Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TOGG Blockchain Geliştiricisi İçin İş İlanı Verdi

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), IOTA, Hyperledger Fabric, Corda veya Ethereum alanlarında bilgili blockchain geliştiricileri için iş ilanı yayımladı. Aranan adayın, blockchainin yanı sıra genel olarak DLT ve kriptografi alanlarında bilgi sahibi olması bekleniyor.

TOGG, blockchain tabanlı projeler ve uygulamalar geliştirmesi ve bunları optimize etmesi için uzman bir geliştirici arıyor. İşe alınacak kişinin, bunlara ek olarak olası siber saldırılara önlem amacıyla bazı kriptoloji tekniklerini kullanması bekleniyor.

IOTA veya Ethereum konusunda bilgili

TOGG, aradığı blockchain geliştiricisi için IOTA, Hyperledger Fabric, Corda veya Ethereum gibi blockchainler hakkında bilgi sahibi ve en az 3 deneyimli olmayı şart koşuyor.

Yayımlanan iş ilanında yer alan bir diğer madde, IOTA ve/veya Hyperledger Fabric tabanlı uygulama geliştirme konusunda tecrübe sahibi olmak.

TOGG’un Kocaeli fabrikası için açtığı iş ilanında bulunan diğer şartlar arasında C++, C#, Java, Golang, DAML ve Python gibi programlama dillerinde uzman olmak da var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!