Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Token Satışına Yeni Bir Soluk Getiren Huobi Prime’ın 4. Projesi Satışa Çıkıyor!

DPO Nedir?

Kripto para sektöründe artık yeni bir dönem yaşanıyor. Daha önceki dönemlerde ICO’lar üzerinden birçok kripto para yatırımcı ile buluşmuştu ancak bu metodun getirdiği bazı dezavantajlar, yeni bir düzenlemeye gidilmesine bir nevi yol açtı. Artık, genel olarak borsalar kaliteli projeleri seçerek onları direkt olarak müşterileri ile buluşturuyor ve bu lansman çeşidine olan ilgi her geçen gün artıyor.

Son dönemde Türkiye pazarına çok güçlü bir giriş yapan ve Türk kripto para yatırımcısının ilgisini çeken Huobi de, bu akımın baş temsilcilerinden birisi oldu. Normal IEO (Initial Exchange Offering) modelinin aksine, müşterilerine DPO (Direct Premium Offering) metodunu sunan Huobi, kripto para sektörünün en güçlü ve en başarılı projelerini direkt olarak müşterilerinin beğenisine sunuyor ve geliştirdiği Huobi Prime platformu ile bu tokenlerin satışını gerçekleştiriyor.

Müşterilerinin borsa tokeni olan Huobi Token (HT) aracılığı ile token satın alım işlemi gerçekleştirebildiği bu platform, geçtiğimiz dönemde üç farklı proje ile yatırımcıların karşısına çıktı ve üç projede de ciddi kar oranları ve başarılar elde edildi. Dilerseniz gelin bu üç proje neymiş ve nasıl başarılar elde etmiş, öncelikle ona bakalım:

Huobi Prime’da Listelenen İlk Üç Proje, Ciddi Kar Getirdi!

Huobi Prime platformunun ilk sunduğu proje TOP Network’dü. 26 Mart tarihinde gerçekleşen token satım işlemleri sonrasında toplam TOP tokenlerinin yüzde 7,5’una denk gelen 1,500,000,000 adet token, Huobi Prime aracılığı ile müşteriler ile buluştu. Borsada satışından bugüne yaklaşık 2,5 kat kazandıran proje bu yönüyle aslında Prime’ın ne kadar başarılı bir platform olacağını müjdeler nitelikteydi.

Daha sonra Huobi Prime’da iki farklı proje daha listelendi. Bunlardan biri 16 Nisan tarihinde listelenen Newton Project idi. Sektörün yine çok kaliteli projeleri arasında gösterilen Newton’da, toplam token arzının yüzde 2’si olan 2,000,000,000 adet NEW tokeni satıldı. Yine bu proje de, satışa çıktığından sonra yatırımcılarına güzel bir kar getirmeyi başardı.

Son olarak ise Mayıs ayında Reserve Protocol adlı proje Huobi Prime’da listelendi.

Akrapolis (AKRO), Huobi Prime’da!

Bu üç projenin ardından Huobi Prime’da listelenecek olan 4. proje ise Akrapolis olacak. 16 Temmuz’da Türkiye saati ile saat 15:00’da gerçekleşecek olan satışta, AKRO tokenlerinden, toplam arzın yüzde 8’ine denk gelen 320,000,000 adet token, iki farklı satış turu ile satılacak.  Birinci turda, tokenlerin 64 milyon adedi satılacakken, ikinci turda ise kalan 256 milyon AKRO tokeni yatırımcılar ile buluşturulacak.

Katılım Şartları

Peki bu satışa nasıl katılabileceksiniz? Huobi Prime’da yer alan projelere katılım sağlamak için elinizde borsanın tokeni olan Huobi Token (HT)’yi bulundurmanız gerekiyor. Huobi Prime’da gerçekleşecek olan satışlarda yer alabilmek için bir önceki token satışından katılacağınz token satışına kadar olan süreçte her gün en az 1000 HT elinizde tutmanız lazım. Bu sayede yapılacak olan satış için bir bilet kazanıp kuraya girme hakkı elde edebilirsiniz.

Elbette elinizde daha fazla token tutarsanız, bilet sayınız ve dolayısıyla satın alma işlemine girme şansınız artacak. Bu konu ile ilgili detaylı bilgi ise şu şekilde:

Resimde de görüldüğü gibi 1000 ila 2000 arasında token tutarsanız bir bilet kazanıyorsunuz. Bu rakam eğer 2000 ile 3000 arasında olursa 2, 3000 ile 4000 arasında olursa 3, 4000 ile 5000 arasında olursa 4 ve 5 binden fazla olursa 5 bilet hakkı elde edebilirsiniz. Kazanan her bir biletin yatırım yapma miktarı ise 400 dolar olacak. 

Bu noktada şuna dikkat etmek gerekiyor ki, her bir gün en az 1000 HT elinizde tutmalısınız ki, çekilişe girebilesiniz. Günlük bazda elinizde tuttuğunuz HT ortalaması ne kadar fazla olursa, o kadar fazla bilet alma hakkı kazanabilirsiniz.

Şimdi gelelim satış turlarına. Bu satış, Huobi Prime üzerinden iki tur olacak şekilde gerçekleşecek. Birinci turda, kazanan biletler direkt olarak o biletin ederi karşılığı AKRO’nun sahibi olacak. Bu ilk satış turunda, toplam kazanan bilet sayısı 800 olacak.  İkinci turda ise sistem matching ve emir mantığı çalışacak. Burada ise elinizdeki HT sayısına göre emir veriyorsunuz ve yine AKRO satın alma şansına sahip oluyorsunuz.

Elbette bu sistemin en büyük avantajı hiç şüphe yok ki yatırım yaptığınız projenin direkt olarak Huobi gibi üst seviye bir borsada listelenmesi. Diğer ICO ve pre sale süreçlerinde yaşanılan ne zaman listelenecek acaba kaygısı olmadan, direkt olarak yatırım yaptığınız projeyi, borsada listelenmiş bir şekilde görebileceksiniz.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment