Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee, Bitcoin’in 25 Bin Dolara Çıkması İçin Olması Gereken Şeyi Açıkladı

Kripto para sektörünün en ünlü isimlerinden birisi olan Tom Lee, CNBC’de katıldığı bir yayında Bitcoin fiyatının 25 bin dolara çıkması için yaşanması gereken şeyler ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Lee, kripto para sektörünün ortaya çıkışının üzerinden on yıl geçtiğini ifade ederken, buna karşın dijital ürünlerin halen yolun çok başında olduğunu söyledi.

Başarılı isim, Bitcoin ve diğer kripto paralardan bazılarının gelecekte değerinin artacağını ifade ederken, bunun için de zaman ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.

Bitcoin fiyatının 25 bin dolar gibi bir seviyeye çıkması için en az 1 milyon kişinin aktif olarak BTC kullanması gerektiğini ifade eden Lee, şöyle söyledi:

”Bitcoin tutan kişilerin sayısının en az iki katına çıkması gerekiyor. Bu durum gerçekleştiğinde de fiyatın 25 bin dolara çıkacağını ön görüyorum. Ancak elbette bu durum bugünden yarına olacak bir şey değil. İnternetin nasıl geliştiğine bakmak lazım, bana kalırsa kripto paralar da aynen öyle gelişecek ve büyüyecek. Eğer bir milyon kişi Bitcoin tutarsa, o zaman fiyat direkt olarak 25 bin dolar olur.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment