Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee Tahmininde Kararlı: Bitcoin 25.000 Dolara Hala Çıkabilir!

Fundstrat‘ın kurucu ortağı olan ve yaptığı tahminlerle adından sıkça söz ettiren Tom Lee, geçtiğimiz aylarda yaptığı ”25.000 dolar” tahmininden vazgeçmediğini ve bunun hala olası olduğunu vurguladı. Lee söz konusu analizinde gelişmekte olan piyasalar ile Bitcoin’in iniş ve çıkışları arasındaki korelasyona dikkat çekti. Lee’ye göre Bitcoin’in yıl sonunu tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesi ile kapatması içten bile değil.

Başarılı analiste göre yeni gelişmekte olan piyasalar ile Bitcoin risk ve baskı altındayken ani sıçramalar yapabilmekte. Kendisi bunun yanı sıra, şu an küresel piyasada dalgalanmakta olan geleneksel ekonomi yüzünden çoğu ülkede kripto para birimlerine karşı yoğun bir talep ve geçiş yaşandığını da vurguladı. Bu durum sadece Türkiye’ye bakarak bile tahmin edilebilir bir olay.

Lee’ye göre yeni gelişmekte olan piyasaların hisseleri de şu an oldukça çekici bir konumda ve bundan dolayı ciddi bir talep ile karşı karşıya. Tom Lee yaptığı 25.000 dolar tahminini desteklemek adına Bitcoin fiyatlarının geçtiğimiz haftalardaki olumsuz haberlere rağmen ciddi anlamda stabil kalabildiğini de belirtti. Çin’den gelen yasaklama kararları ve Bitcoin ETF reddi bile fiyatı çok fazla oynatamadı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment