Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tone Vays: Alt Koinler Sona Doğru İlerliyor

24 Ağustos tarihinde, iki kripto para fenomeni olan Ran Neuner ve Tone Vays, Bitcoin fiyatı ve piyasanın yeni taban seviyesini bulduğu spekülasyonu üzerine konuştu. Bunun yanı sıra Tone Vays hizmet tokenleri ve bu tokenlerin yolun sonuna doğru ilerleyip ilerlemediği hakkında görüşlerini de paylaştı.

Neuner yaptıkları son röportajda Vays’ın Bitcoin fiyatı 3.000 doları bulacak tahmininde bulunduğunu hatırlattı. Vays konu hakkında geçtiğimiz ayın Ocak ayının ikinci yarısında ortaya çıkan ve kendisinin ayı piyasası taraftarı olduğu yönündeki spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Vays o tarihlerde ”iyimser tahmininin 5.000 dolar, kötümser tahmininin ise 1.300 dolar olduğunu” ifade etmişti.

”Ayı piyasasındaki en iyimser zamanım geçtiğimiz Ekim sonu ile Kasım başıydı. Ayı piyasasındaki en kötümser zamanım ise bu yılın Ağustos ayı olarak yerini koruyor. Bu sebeple hala 4975 veya 5.000 doları bekliyorum. (Fiyat) o seviyeye inmek için çabalıyor ancak kısa pozisyon açanlar çok fazla kaldıraç kullanıyorlar ve sonunda eziliyorlar. Bu da fiyatı geri yükseltiyor.”

Ran Neuner bunun yanı sıra Vays’ın alt koinler ve hizmet tokenleri hakkında görüşlerini de sordu. Vays söz konusu soruya Bitcoin’in %60’a yakın değer kaybettiğini ancak bazı alt koinlerin %95 üzerinde düşüş yaşadığını vurgulayarak cevap verdi.

Vays’a göre Bitcoin piyasası bu şekilde düşüş yaşamaya devam ederse, alt koin piyasası olası bir sona doğru ilerleyebilir.

”Beni dinlemeyen ve bu alt koinler üzerinden, ICO projeleri üzerinden çok büyük parasal işlem yapan arkadaşlarım oldu. Daha sonra onlarla özel olarak konuştum ve çoğu bu durumda sıkışıp kaldım, bu ICO ve alt koinlerde sıkışıp kaldım, şu an o kadar çok zarardayım ki beklesem de bir şey değişmeyecek diyen arkadaşlarım oldu. ”

Vays insanların piyasan çıkılacak doğru zaman konusunda çok büyük hatalar yaptığını da vurguladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment