Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tone Vays Yatırımcıları Uyardı: Bitcoin Bu Yıl 10 Bin Doları Geçecek mi?

Ünlü kripto para analisti Tone Vays, Bitcoin’in bu yıl bazı yatırımcıları hayal kırıklığına uğratabileceğini düşünüyor.

Bundan birkaç gün öncesine kadar 9 bin 800 dolar seviyesine kadar çıkan Bitcoin şu an için 9 bin-9 bin 200 dolar aralığında seyrediyor. Bir an için 10 bin doların üstüne çıkacakmış gibi hareket eden Bitcoin, bu seviyeye düşmesiyle birlikte bazı yatırımcıları endişelendirmeye başladı.

Kripto para dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Tone Vays, Bitcoin’in yılın geri kalanında da buna benzer bir performans sergilemeye devam edeceğine inanıyor.

10 Bini Aşamayabilir

Birçok kripto para yatırımcısı Bitcoin’in yeniden 10 bin doların üstüne çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Bazı analistler Bitcoin’in yalnızca 10 bin dolar değil 13 bin dolar seviyesini bile geçebileceğini söylüyorlar. Fakat Tone Vays bu isimlerden biri değil.

Vays YouTube’da katıldığı bir yayın sırasında Bitcoin fiyatıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Daha doğrusu, bu yılın başında paylaştığı görüşlerini yineledi. Bitcoin ile hisse piyasaları arasındaki korelasyonun son birkaç ay içerisinde arttığını belirten Tone Vays, bunun Bitcoin’i olumsuz yönde etkileyebileceğini söylüyor.

Bitcoin’in yılın geri kalanında 10 bin doların üstüne çıkacağının hiçbir garantisi olmadığını biliyoruz. Tone Vays gibi isimler ise bunun pek muhtemel olduğunu bile düşünmüyorlar. Onun görüşlerine göre Bitcoin bu yılın geri kalanını 6 bin ve 10 bin dolar aralığında geçirebilir:

“Aylardır söylüyorum; Bitcoin yılın geri kalanını 6 bin-10 bin dolar aralığında geçirebilir. Fikrimi değiştirmem için henüz bir sebep yok.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment