Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TradingView ve Huobi’den Kripto Paralarla İlgili Bir İlk!

ABD tabanlı finansal piyasa veri, grafik ve analiz platformu TradingView, yakın zamanda kripto paralarla ilgili bir ilki gerçekleştirdi. Devasa platform kendi bünyesine tarihinden bu yana ilk defa bir kripto para endeksi ekledi.

Önde gelen kripto para borsalarından Huobi bu Pazartesi günü yaptığı bir duyuruda TradingView’in kendi ”HB10” isimli endeksini platformuna entegre ettiğini açıkladı ve bunun kripto para endüstrisinin devamlı büyümesini temsil ettiğini vurguladı.

Huobi söz konusu endeksi geçtiğimiz Mayıs ayında bir kaç dolar endeksli stabil kripto paranın fiyatını takip etmek için piyasaya sürmüştü. Borsa bunun yanı sıra aynı endeksi kullanarak birkaç stabil koinin kendi aralarında alım satımını da mümkün hale getirmişti.

Huobi Global CEO’su Livio Weng konu hakkında yaptığı bir açıklamada TradingView platformunun HB10 için mükemmel bir uyuma sahip olduğunu dile getirdi.

HB10’un endeksi şuan için Bitcoin, EOS, Ethereum, Bitcoin Cash, XRP, Tron, Ethereum Classic ve Ontology gibi kripto para birimlerinin fiyatını ve verilerini takip etmekte. Endeks bunun yanı sıra Huobi’nin kendi kripto parası Huobi Token’in de verilerini analiz ediyor ve traderlara sunuyor.

TradingView platformu da Huobi’nin bütün kripto para – kripto para paritelerini kendi platformuna eklediğini açıkladı. Weng konu hakkında yaptığı ek açıklamada bunun sadece bir ”başlangıç” olduğunu ve ek koinler ile paritelerin Huobi Global’ê geleceğini, oradan da TradingView üzerinden takip edilebileceğini ifade etti.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment