Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TravelbyBit, Ünlü Kripto Para Borsası Binance’in Tokeni BNB’yi Platforma Entegre Edecek

Turizm odaklı kripto para birimi ödeme startup firması TravelbyBit, bütün satıcılarında BNB entegrasyonunu başlatmak için hazır ki bunların arasında Avustralya’nın kripto para birimlerine hazır havalimanı Brisbane içerisinde alışveriş yapmak da yer almakta.

CoinMarketCap verilerine göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance, geçtiğimiz tarihlerde kripto para ödeme startup firması TravelbyBit’e 2.5 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıklamıştı.


TravelbyBit ise söz konusu yatırım sonrası Binance’in kendi kripto para birimi olan BNB’yi kendi platformuna entegre edeceğini açıkladı. TravelbyBit özellikle Avustralya havalimanı Brisbane içerisinde bir çok mağazadan kripto para birimleri ile alışveriş yapılabilmesini sağlıyor ve bunlar sadece Bitcoin ile değil, Dash, Ethereum ve daha bir kaç adet daha kripto para birimi ile de yapılabiliyor. BNB ise listeye eklenen en güncel isim oldu. TravelbyBit Brisbane’in yanı sıra Avustralya içerisindeki bir çok dükkanda ve mağazada kripto para ödemesi için alt yapı hizmeti sunuyor.

Firma tarafından yapılacak olan BNB entegrasyonunun, zaten piyasaya çıktığı günden beri sabit bir şekilde yükselişe geçen kripto para birimi için çok daha fazla ivme yaratması oldukça olası.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment