Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trezor T Model Donanım Cüzdanı, 10 Yeni Alt Koin İçin Destek Vermeye Başladı!

Dünyanın önde gelen donanım cüzdanlarından Trezor‘un Model T isimli donanım cüzdanı, kripto para alt yapısının güvenliğini ve depolamasını arttırmanın yanı sıra, kripto para dünyasının en popüler koinlerinden bir kaç tanesini de artık desteklediğini açıkladı. Özellikle 2018 yılında yaşanan hacklenme olayları bir çok kullanıcının çok daha güvenli bir yöntem olan donanım cüzdanlarına geçiş yapmasına neden olmuştu ve geçiş süreci hızlı bir şekilde devam etmekte.

Bugüne kadar Ledger bir nebze daha fazla yenilik ve girişimde bulunmuş olsa da, Trezor da yavaş yavaş piyasaya ısınmaya başladı.


Trezor resmi Twitter adresinden de yaptığı bir duyuru ile, Trezor Model T’nin artık Monero, Cardano, Stellar, Ripple’ın XRP’si, Decred, Groestlcoin, Lisk, Zencash ve Zcash Sapling hard fork’u depolaması yapabildiğini duyurdu.

Yukarıdaki kripto para birimlerinin bazıları hala mevcut cüzdanlara bağlanmak için üçüncü parti engtegrasyonuna ihtiyaç duysa da, bu haber Trezor için önemli bir yenilik.

Bunun yanı sıra cüzdan güvenliğinin de arttırıldığını belirten firma, gizli anahtarların artık direkt olarak erişime açık olmadığını ve ekstra bir katman güvenlik eklendiğini ifade etti. Ancak bu yeni versiyon güncellendiği zaman mümkün olmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment