Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON Ağının İlk Oyunu Çıktı!

TRON topluluğunun merakla beklediği bir gelişme daha başarıyla nihayete erdi ve TRON ağında geliştirilmiş ilk oyun olan Magic Academy, kullanıcılar ile buluşmaya başladı.

BitGuild isimli bir firmanın üretimi olan oyunda, oyuncular oyun içi itemleri istedikleri alıp satabilecekler. Oyuncuların sektördeki deneyimlerini değiştirmek ve iyileştirmek isteyen firma, bu oyun ile bu noktada bir fitil ateşleyebileceğine inanıyor.

TRON kurucusu Justin Sun da, haberi resmi Twitter hesabından doğrularken şunları yazdı:

”BitGuild’in mutfağından çıkan Magic Academy, TRON ağı üzerinde geliştirilmiş ilk oyun olacak!”

TRON ve BitGuild’in yaptığı bu oyun, iki şirketin de oyun sektörünü global çapta değiştirme vizyonunun ilk hamlesi olarak göze çarpıyor. Blockchain teknolojisinin nimetlerinden faydalanmak isteyen BitGuild, bu sayede oyun dünyasında yeni bir sayfa açmak amacında ve bu noktada şirketin ortak olarak TRON’u seçmesi de, TRON topluluğu için gayet iyi bir haber.

Ekibinde sektörün çok deneyimli isimlerini barındıran BitGuild, oyun sektöründe yapacağı hamlelerle yeni dönemin liderlerinden birisi olmak istiyor. Oyuncular ellerindeki itemleri geliştirebilecek ve satabilme şansına sahip olacak. Birçok kişinin alışık olduğu oyun konseptinin Blockchain teknolojisi ile birleşmesinden doğacak sonuç ise merakla bekleniyor.

Ethereum ağından ayrılıp kendi ağına geçtikten sonra alt yapı anlamında ciddi bir ivmelenme yaşamaya başlayan TRON, bu son oyun  hamlesi ile de bunu taçlandırmışa benziyor. Bakalım, gelecekte ne tarz oyunlar karşımıza çıkacak?

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment