Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Bir Anda Yüzde 10 ve Üzeri Yükselip, Dakikalar Sonra Düşüşe Geçti

Kripto para piyasası geçtiğimiz bir kaç hafta içerisinde önde gelen kripto para birimlerinin dalgalı fiyat hareketliliğine tanıklık etti. Toplam piyasa hacmine göre bundan birkaç hafta önce onuncu sırada yer alan Tron (TRX) ise, boğalardan ve zaman zaman ayılardan yararlanıp, sekizinci sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Daha sonra bir hafta süresince düzeltme yaşayan ve dokuzuncu sıraya düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Tron, Türkiye saati ile 11:19 itibariyle inanılmaz bir yükselişe geçti.

Source: Trading ViewBir saat gibi kısa bir süre içerisinde %10 ve üzeri artışa geçen Tron, 0.025 dolar birim fiyattan, 0.028 dolara kadar yükseldi ancak düşüş de yükseliş kadar hızlı gerçekleşti. Yaklaşık 20 dakika içerisinde yaşanan düşüş dalgasında 0.026 dolara kadar yeniden düşen Tron, basın saatin göre ise %4.51’lik bir yükselişe ve 0.027 dolarlık birim fiyata sahip.

Benzer bir yükseliş yaklaşık bir hafta önce Tron’un Stellar Lumens ile Litecoin’i geçip toplam piyasa hacmine göre altıncı sıraya yükseldiği dakikada da görülmüştü ancak TRX burada tutunamayıp sekizinci sıraya yeniden gerilemişti. Basın saatine göre Tron’un en çok ticari hacminin bulunduğu kripto para borsası OEX gibi gözüküyor ve alım satımın en çok olduğu parite ise ETH konumunda. OEX kripto para borsasını ise UPbit platformu Kore wonu paritesi ile takip etmekte.

Tron’un fiyatında yaşanan bu ani değişimler, olası bir pump ve dump şemasını işaret etse de, konu hakkında henüz kesin bir bulgu yok.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment