Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron CEO’su Justin Sun İddiaları Yanıtladı

Tron (TRX) CEO’su Justin Sun, kendisine ve şirkete yönelik çıkan bazı iddiaları Twitter üzerinde yanıtladı. Justin Sun, Tron ağının kendisi de dahil olmak üzere hiçbir şahıs veya kurum tarafından kontrol edilmediğini açıkladı.

Tron (TRX) CEO’su, son zamanlarda şahsına ve Tron’a yöneltilen bazı iddiaları netleştirmek adına bazı açıklamalarda bulundu. Tron CEO’su, Twitter’da paylaştığı gönderisinde “Benimle ve Tron ile alakalı bazı iddiaları netleştirmek istiyorum.” dedi ve gelen iddialara yanıt verdi.

Regülasyon konusuna açıklık getirdi

Justin Sun’ın açıklamasına göre ABD’li veya Çinli regülatörler şu ana dek Tron veya BitTorrent için herhangi bir karar almadılar. Sun regülasyon konusunu detaylandırırken Tron ağının yapısını açıkladı.

Sun Tron ağının 18 milyondan fazla kullanıcısının olduğunu; ağda 27 farklı temsilcinin ve 300 farklı adayın bulunduğunu söyledi. Sun Tron ağında herhangi bir karar alınabilmesi için en az 19 temsilcinin bu yönde oy kullanması gerektiğini hatırlatıp merkeziyetsizlik vurgusu yaptı.

Tron ağı merkeziyetsizdir

Şirket merkezinin ve neredeyse tüm üyelerinin Asya bölgesinde olduğunu söyleyen Sun, ağın herhangi bir şekilde merkezi olamayacağını ifade etti. İki buçuk yıldır Tron ağının başarılı bir şekilde faaliyetlerine devam ettiğini söyleyen Sun, ağ üzerinde uzun süreli bir kesinti yaşanmadığını ve herhangi bir yasal işleme maruz kalmadığını belirtti.

Son olarak Justin Sun, kendisine ve şirkete yöneltilen iddiaların asılsız olduklarını, sözlerinin de tamamen arkasında olduğunu söyledi ve şunu ekledi:

“Poloinex’e ne ben, ne Tron ne de BitTorrent sahip.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!