Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron CEO’su Justin Sun’dan, ‘Komik’ Vitalik Buterin Karşılaştırması

2018 yılının Kasım ayından beri lider kripto para birimi Bitcoin veya Ethereum ile Litecoin gibi önde gelen kripto para birimleri düşüşü devamlı olarak sürdürdü ve rekor üzerine rekor kırıldı. Bütün bunlara rağmen ”interneti merkeziyetsizleştirme” odağı ile yola çıkan Tron Foundation’un kripto para birimi TRX, değer olarak üstüne her geçen gün daha fazlasını katıp yoluna devam etti ve top 10 kripto para arasına girmeyi başardı.

Tron’un olumlu fiyat hareketinin arkasında yatan en büyük sebep, geçtiğimiz yaz döneminde satın alınan BitTorrent dosya paylaşım platformunun Token satışı ve airdrop etkinliği oldu. Tron blockchain ağı üzerinde TRC-10 tokeni olarak piyasaya sürülen BTT, Binance’nin de yardım etmesi ve Binance Launchpad ile piyasaya çıkarılması sayesinde inanılmaz bir artış ve getiri sağladı. Bütün bunların yanı sıra Tron CEO’su Justin Sun da sosyal medya üzerinden devamlı olarak Ethereum’un önde gelen isimlerinden Vitalik Buterin’e ve bir diğer rakibi EOS ağına sataşmaya ve pazarlama yapmaya devam etti.

2018 yılının başından beri Buterin’e ‘sataşan’ Justin Sun, yeni yayınladığı bir gönderi ile adeta yeni bir seviyeye ulaştı ve kendi topluluğundan olan kişilerden bile yer yer tepkiler aldı. Twitter üzerindeki takipçileri karşılaştıran ve Vitalik Buterin ile aynı takipçi sayısına ulaştığını belirten Sun, Buterin’den altı sene sonra başladığını ve buna rağmen ”hiçbir zaman çok geç olmadığını” vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment