Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin Lightning Ödemeleri, 4500’den Fazla Tüccar Tarafından Kullanılıyor

Kripto paraların en önemli hedeflerinden ve iddialarından birisi, bir ödeme yöntemi olarak kullanılabilmek. Bu noktada bunu kendine şiar edinmiş kripto paralardan birisi de Litecoin. Hızlı, ucuz ve güvenilir bir para ödeme metodu olmak isteyen kripto para, bu noktada başlattığı Litecoin Lightning Payments atağının sonuçlarını almaya başladı.

Mimblewimble ile anlaşan ve daha sonra da Coingate ile bir partnerlik duyuran Litecoin, ödeme ağı olarak gücünü ve kuvvetini son dönemde arttırmaya başladı. Yine son birkaç haftalık süreçte yaşadığı ciddi artışla da gündeme gelen Litecoin’de iyi haberlerin bununla da ardı arkası kesilmedi.

Yapılan bu anlaşmalar ve Litecoin’in birçok yerde kabülü için verilen emeklerin karşılığını almaya başlayan LTC ile ilgili konuşan Coingate; o dönem yaptığı açıklamada bu ödeme yöntemi için ciddi bir talebin olduğunu ifade etmiş ve Litecoin konusunda yapılacak potansiyel çalışmalar için de ön hazırlıklara başlandığını ifade etmişti.

Litecoin Lightning ağı, son dönemde binden fazla aktif kanala ulaşırken; kapasite konusunda da neredeyse 2 katı aşmayı başardı. Bu değerlerin, LTC fiyatı arttıkça, daha da yerine oturması ve yükselmesi de bekleniyor.

Bir dönem 370 dolarak adar yükselen ve daha sonra ise, diğer birçok kripto para gibi baş aşağı çakılan Litecoin, son dönemde yakaladığı büyük ivme ile, listede 4. sıraya kadar tırmanmayı başardı. Basın saatine göre Litecoin kendisine 43 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment