Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON En Büyük Sekizinci Kripto Para Oldu

Günün erken saatlerinde kripto para TRON (TRX) yüzde 150’den fazla büyüme gösterdi ve piyasa hacmi bakımından en büyük sekizinci kripto para haline geldi. TRON bu artışıyla beraber Dash’i 11. sıraya attı.

TRON Aralık ayının ortalarından beri artış gösteriyor ve o zamandan beri yüzde 2000’den fazla büyüme yaşadı. 2018’in yalnızca ilk haftasında dahi TRON yaklaşık yüzde 300 büyüme gördü. Günün başlarında 0.20 $ sınırına gelen TRON şuanda hala daha 0.20 $ seviyelerinde ve 13.3 milyar $‘lık piyasa hacmine sahip.

TRON Nedir?

TRON kendini eğlence sektörü -TRON’un koini olan TRX’in sirkülasyonda olduğu içerik dağıtımına odaklı bir platform- için Blockchain-tabanlı bir protokol olarak tanıtıyor. Proje Eylül ayının başlarında bir ICO yürüttü. Proje ICO’da 70 milyon $ para toplamayı hedefliyordu ve bu hedefine başarıyla ulaştı. TRX Eylül ayının ortalarından beri satışta.

Merak Uyandıran Tweetler

Geçtiğimiz birkaç günde TRON CEO’su ve kurucusu olan Justin Sun ilerleyen zamanlarda kurulacak ortaklıklarla ilgili bazı ipuçları verdi ancak Sun bu olası ortakların ismi veya detayı hakkında hiçbir bilgi vermedi.

2 Ocak’ta Sun “dev şirketlerle” olası bir ortaklık ile ilgili tweet attı ve “yakın zamanda devasa olacaklarını” iddia etti.

“Daha fazla ortaklık geliyor! NASDAQ’ta listelenen şirketler ve 100 milyondan fazla kullanıcısı olan dev şirketler bile ortaklık için bizimle iletişime geçtiler. Yakında devasa olacağız!”

4 Ocak’ta Sun yine bir tweet atarak önümüzdeki hafta “prestijli” bir ortaklığın duyurulacağını söyledi.

“Önümüzdeki hafta oldukça prestijli bir halka açık şirketle ortaklığımızı açıklayacağız. Dört gözle bekliyorum!”

31 Aralık’ta Sun, TRON’un 2018 yılında en büyük 10 kripto para arasına gireceğini tahmin etmişti ve tahmin 2018’e girdikten yalnızca birkaç gün sonra gerçeğe döndü.

“2017’de en büyük 20 kripto para. 2018’de TRON en büyük 10’da olacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment