Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Fiyatları Yükselişte

Kripto para birimlerinin son günlerde zor zamanlardan geçtiği su götürmez bir gerçek olmakta. Bütün kripto para birimlerinin düşüşte olduğu bu haftada dip fiyatların neresi olacağı halen belli olmamakta. Fakat tüm bu bunalımın içerisinde Tron fiyatlarının dengesizliği diğer kripto paralara göre ters yönde gelişme göstermekte. Son 24 saat içerisin %32’lik bir artış görünen Tron’da bunun sebebinin tam olarak ne olduğu kimse tarafından tam olarak tanımlanamamakta.

Tron Fiyatları Tavan Yapıyor

Tron fiyatlarının 0.0415$ gibi bir seviyeye geldiğini inkar edemeyiz. Her ne kadar geçmişte daha önceden bu fiyata birkaç kez ulaşılmış olsa da Tron’un bu fiyat noktasını çoğu zaman geçmekte zorlandığını görmekteyiz. Tron milyar dolarlık piyasa değerine rağmen son zamanlar çalışan bir testnet’i uygulamaya koyduğunu açıklamıştı. Bu yüzden yatırımcıların bu denli yüksek fiyattan yatırım yapmadan önce iki kez düşünmeleri pek de şaşırtıcı olmamaktaydı. Fakat şimdi bakıldığında bu girişimin Tron’un işine yaradığı görülmekte.

Bitcoin ve Ethereum’daki kazançlar sayesinde Tron fiyatları bir müddet boyunca 0.04$ limitinin üzerinde kalmaya devam edecek gibi gözüküyor. Fakat aynı zamanda birçok borsanın aşağı doğru ivmelerini geri kazandığını görmekteyiz bu da çalışan iyi bir teknolojiye sahip üst sıralardaki altkoinlerin tekrar sahneye çıkacağını bize göstermekte.

tron fiyat
tron fiyat

 

24 saatlik ticaret hacminde 841.613 milyon $‘ı görmek Tron için işlerin gayet yolunda gittiğine dair bir başka gösterge. Diğer alternatif kripto para birimleri ile karşılaştırdığında bu rakam açık ara farkla öne çıkmakta. Tabi ki bu sektörde her şeyin sürekli bir değişim içinde olduğu da yadsınamaz bir gerçek. An itibari ile bu ticaret hacminin büyük kısmının satıcılar yerine alıcılar tarafından yaratılmakta olduğu görülmekte ama herhangi bir sonuca varmak için henüz çok erken.

Upbit borsası Tron denince akla gelen ilk yer olmakta ve görünüşe göre başı çekmekte. İkinci sırayı Binance alırken, üçüncü sırada ise Bittrex’i görmekteyiz. Binance ve Bittrex’de görülen bu yükseliş görünüşe göre Kore borsası yüzünden gerçekleşmekte ama bu kötü bir şey olduğu anlamına gelmemekte. Şu anda yatırımcıların dikkat etmesi gereken nokta gelecek 24 saat içerisinde görülmesi hayli muhtemel olan Tron satışlarına ve buna bağlı fiyat düşüşü olmakta.

Tron’un bu yükseliş ivmesini korumaya devam edip etmeyeceği her ne kadar pek olası olmasa da belirsizliğini korumakta. Bu yükselişin herhangi bir olaya bağlı olmaması her ani yükselişten sonra görüleceği gibi bir düşüşün geldiğini göstermekte. Tron fiyatlarının tekrardan 0.04$’ın altına düşüp düşmeyeceğini tahmin etmek şu anda oldukça güç olmakta. TRX sahiplerinin bir çoğunun önceliğinin kar sağlamak olduğu düşünülmesi ve böyle yükseliş dönemlerine pek sık rastlanılmadığının göz önüne alınması da bir başka önemli nokta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment