Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron’un Günlük İşlem Hacmi 6 Milyona Yaklaşabilir

InfoSec yöneticilerinden Mike McCarthy, TRON ağındaki günlük işlem hacminin yakın gelecekte kayda değer oranda artacağını düşünüyor.

McCarthy kısa süre önce kendi Twitter hesabından bir gönderi paylaşarak Tron ağının geleceğinden bahsetti. McCarthy bu gönderisinde Tron ile ilgili epey iyimser yorumlar yaptı.

İşlem Hacmi Büyüyecek

Bu yıla damgasını vuran Blockchain ağlarından birisi şüphesiz ki Tron oldu. Özellikle Tron CEO’su Justin Sun’ın BitTorrent’i satın alması ve diğer gelişmeler, Tron’un popülaritesini ciddi ölçüde artırdı.

Tüm bu gelişmeler Tron’un bu yıl içerisinde kayda değer bir gelişme göstermesini sağladı. McCarthy ise bunun henüz sona ermediğini ve Tron’un özellikle bu yılın sonlarına doğru iyi bir büyüme göstereceğini düşünüyor.

Tron ağındaki günlük işlemleri inceleyen ve bu işlemler doğrultusunda geleceğe yönelik bir tahminde bulunan McCarthy, ağ içerisindeki günlük işlem hacminin 5.8 milyona kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Günümüzde Tron ağı içerisinde yapılan işlemlerin toplam değerinin 370 milyon dolar civarında olduğunu düşünürsek McCarthy’nin epey iyimser bir tahminde bulunduğunu söyleyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment