Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Birkaç Saatte 800 Dolar Düştü!

Bitcoin geçtiğimiz gün 11 bin dolar seviyesine çok yaklaşmış ancak gereken ivmeyi yakalayamamıştı. Bu yüzden 11 bin dolar barajını aşamayan Bitcoin hızlı bir şekilde değer kaybetmeye başladı. Bitcoin’in geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde yüzlerce dolar değer kaybettiğini söyleyebiliriz.

Neredeyse 11 Bin

Coin360 gibi kaynaklara göre Bitcoin bundan birkaç saat önce 10 bin 900 dolar seviyesine kadar çıkmayı başardı. Ancak fiyat bir türlü 11 bin dolar engelini aşamadı.

Bitcoin’in 11 bin dolar seviyesine çıkmasına gayet muhtemel gözüyle bakılıyordu ancak bu durum bir türlü gerçekleşmedi. Görünüşe göre Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gün rüzgarı arkasına alamayınca hızla değer kaybetmeye başladı.

Birkaç Saatte Birkaç Yüz

Bitcoin fiyatı yalnızca birkaç saat içerisinde birkaç yüz dolar değer kaybetti. Kripto para sektöründeki bazı uzmanlar bu düşüşün bir süre daha devam edeceğini düşünüyorlar.

Josh Rager gibi isimler Bitcoin’in bugünü 10 bin 200 doların üstünde kapatmasını umuyorlar. Geçtiğimiz haftanın kapanış seviyesi olan bu seviye Bitcoin’in önümüzdeki güne daha sağlıklı bir başlangıç yapmasını sağlayabilir.

Bazı analistler ise fiyatın şu anki satış baskısına dayanamayacağını ve yeniden 10 bin doların altına düşeceğini öngörüyorlar. Bitcoin şu anda dahi 10 bin 169 dolara gerilemiş durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment