Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON Ofisini Polis Bastı, Justin Sun Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörü bugün TRON ofisine gelen polis baskını ile çalkalandı. Bir anda yayılan haberler sektörün çok ciddi şekilde ilgisini çekerken, konuyla ilgili olarak çok çeşitli iddialar da ortaya atıldı.

Polis güçlerinin TRON ofisinde delil ve belge aramak için hazır bulunduğu ifade edilse de, konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan TRON kurucusu ve TRON Vakfı başkanı Justin Sun, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

TRON yatırımcılarına seslenen başarılı isim, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”TRON Vakfı ve Bittorrent şu anda güvende. Her şey son derece iyi ilerliyor. BitTorrentSpeed projesini sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Lütfen sahte haberleri ve resimleri yaymaktan vazgeçin.”

Kripto para sektörünün en büyük konileri arasında yer alan TRON, bilindiği gibi aynı zamanda Bittorrent’in de sahibi konumunda yer alıyor. Öyle ki, Bittorrent Tokeni olan BTT’yi ilk olarak Binance Launchpad aracılığı ile satışa sunan ve özellikle erken yatırımcılarına ciddi de bir kar getiren TRON, günümüzün popüler koin satış metodu olan IEO’larda da bayrağı bir nevi ilk göndere çeken firma olmuştu.

Sektörde en değerli 10. koin olan TRON, şu an için 0,03 dolardan kendisine alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment