Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron (TRX) İşlem Hacmi Yüzde 2 bin 500 Büyüdü

DappRadar’ın Twitter üzerinden paylaştığı bir blog gönderisine göre Tron (TRX) DeFi işlem hacmi, üçüncü çeyrekte %2,577 arttı. Günlük aktif cüzdan ve işlem hacmi giderek artan Tron (TRX), tüm zamanların en yüksek değerlerine ulaştı.

Tron 4.0’ın piyasaya sürülmesi ve DeFi alanına giren protokol ile güçlenen Tron (TRX) 2020’nin 3. çeyreğinde de gelişmeye devam etti. 2’ye kıyasla 3. çeyrekte %64’lük bir artış gösteren Tron, hala en güçlü 15 kripto para birimi arasında yer alıyor.

Resim

Tron (TRX)’daki Gelişme Ethereum’un Hakimiyetini Sarsmaya Başladı

DappRadar’ın yayınladığı rapora göre, Tron’un işlem hacmi bu yılın 3. çeyreğinde tüm zamanların en yüksek noktasına ulaştı. 2019’da DeFi kategorisinde neredeyse hiç etkinlik göstermeyen Tron, 3. çeyrekte yeni gelişmelerle değerini arttırdı ve sektördeki Ethereum hakimiyetine bir engel oluşturmaya başladı.

DeFi ekosistemindeki dApp’lerin sayısı 2020’nin 3. çeyreğinde kayda değer bir artış yaşadı. Yılın ikinci çeyreğinde yalnızca 3 DeFi dapp’ına sahip olan Tron’un dapp sayısı, 2020’nin 3. çeyreğinde 27’ye yükseldi.

Eylül ayında günlük cüzdan aktivitesi, %1,896’lık artışla bugüne kadarki en yüksek seviyeye ulaştı.

Tron (TRX)’un Başarına En Büyük Katkı Sun, Just ve JustSwap’tan

Günlük olara aktif olan Tron cüzdanlarının çoğu Sun, Just ve JustSwap platformlarında işlem gerçekleştirmektedir. Sun ve Just, 3. çeyrekte günlük ortalama 4.000 aktif cüzdan deneyimi yaşarken merkeziyetsiz bir borsa olan JustSwap 11.000’den fazla günlük cüzdan aktivitesi ile Tron’un başarısına önemli bir katkı sağladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment