Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Yeniden Yeşillendi! Bu Sefer Monero’yu Geçebilecek Mi?

Kripto para piyasası özellikle geçtiğimiz hafta hissettirdiği iyimserliğin aksine, bir çok yatırımcıya ters köşe yapıp ciddi bir düşüş yaşamıştı. Tron ise geçtiğimiz iki hafta boyunca ciddi bir yükseliş gösterip CoinMarketCap verilerine göre piyasa hacmi açısından iki sıra birden atladı ve son günlerin en kazançlı kripto para birimlerinden birisi oldu. Tabii ki bu yükselişin arkasında Tron tarafından yapılan gelişmelerin ve iyi haberlerin etkisi yadsınamaz.

Basın saatine göre Tron %6.86’lık bir artış ile CoinMarketCap verilerine göre top 20 içerisindeki en ‘yeşil’ kripto para birimi konumunda. Tron’un basın saatine göre birim fiyatı ise 0,234 dolar ve toplam piyasa hacmi ise 1.542 milyar dolara dayandı. Tron’un geçtiğimiz günlerde de böyle bir yükselişi olmuş ancak 10. sırada yer alan Monero’yu geçmesine yetmemişti. Monero ile Tron arasında basın saatine göre bulunan toplam hacim farkı sadece 140 milyon dolar seviyelerinde. Eğer Tron yakaladığı yükselişi devam ettirebilirse, bugün içerisinde yeni bir yer değişimi görmek mümkün.

Tron’un trading hacminin çoğunluğu Binance kripto para borsasından gelmekte. Binance toplamda 20.511 milyon dolarlık Tron ticari hacmine sahip. Binance’den sonra ikinci sırada toplam 20.284 milyon dolarlık TRX alım satımı yapan Bit-Z bulunuyor.

Tron kurucusu ve Tron Foundation CEO’su Justin Sun, 12 Ekim tarihinde attığı bir tweet ile milyarlarca dolarlık değere sahip endüstri devlerinden birisinin Tron ile ortaklık imzaladığını duyurmuş ama isim vermemişti. Bir çok kullanıcı fiyat artışını bu duyuruya bağlamakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment