Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Ağında Artık 500’den Fazla dApp Var

Tron ağındaki merkezsiz uygulamaların (dApp) sayısı hızla artmaya devam ediyor. Yakın zamanda paylaşılan dApp raporu, ağdaki toplam uygulama sayısının 500’ü geçtiğini gösteriyor.

Tron platformu son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve yürütülen çalışmalar sayesinde hızla büyümeye devam ediyor. Bundan çok kısa bir süre önce birinci yılını dolduran Tron, bu kısa süre içerisinde sektörde önemli bir rol kazanmayı başardı.

Kısa süre önce yayınlanan veriler Tron’un dApp sayısı bakımından Ethereum ve EOS gibi dişli rakiplerini geride bıraktığını gösteriyordu. Bu veriler, Tron’un dApp sektöründe oldukça kritik bir rol oynadığını gösteriyor.

Ne var ki ağdaki merkezsiz uygulamaların sayısı artsa da ağdaki toplam aktarma ve işlem hacminin geçtiğimiz haftaya kıyasla düşüş halinde olduğunu görüyoruz.

Tron ağına eklenen yeni merkezsiz uygulamalar, ağın gelişmesine katkıda bulunuyorlar. Merkezsiz uygulamaların yanı sıra Tron’un merkezsiz borsa platformu olan TRX.Market’ın da Coin360 ile yaptığı işbirliği sonrasında gelişmeye başladığını görmüştük.

Tron Büyümeye Devam Ediyor

Yeni ortaklıklara imza atan, platformundaki merkezsiz uygulamaları çoğaltan, diğer platformlarla işbirliği yapan Tron; kısa süre içerisinde hızla büyümeye devam ediyor.

Tron ağındaki blok sayısı kısa süre önce 10.4 milyonu aşmış, ağdaki toplam düğüm sayısı ise bin 300’e ulaşmıştı.

Bu süreç içerisinde TRON’un piyasa performansının da iyi olduğunu söyleyebiliriz. Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saat içerisinde yüzde 2.52 oranında artış yaşayan Tron şu anda 0.03 dolardan satışa sunuluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment