Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron’dan İyi Haber – Justin Sun 5. Toplu TRX ERC20 Koin Yakma İşlemini Duyurdu

13 Eylül tarihinde, Tron Foundation CEO’su ve kurucusu Justin Sun, kendi resmi Twitter hesabından attığı bir tweet ile, 5. toplu TRX ERC20 Token Yakma işlemini duyurdu. Justin’in gönderisine göre, bu sefer tahmini olarak 4.9 milyar token yakılacak.

25 Haziran tarihinde ana ağa geçiş sonrası Tron Foundation tarafından başlatılan koin yakma süreci, tüm hızıyla devam etmekte. Tron ekibinden gelen açıklamaya göre, koin yakma işlemi Tron’un Ethereum blockchain’inden geçişine dair son adımı temsil etmekte.

Yapılan ilk toplu koin yakma işlemi sırasında, Tron Foundation tamı tamına 1 milyar TRX ERC20 tokeni yakmıştı ki söz konusu miktarın o zamanki piyasa şartlarına göre değeri 50 milyon dolar civarındaydı. Koin yakmanın arkasındaki temel hedef, sirkülasyonda olan token sayısını kontrol altına alıp, fiyatların artmasını sağlamak. Tron Foundation bunun yanı sıra koin yakma işleminin kripto para birimlerinin adil bir şekilde dağıtılmasını sağlayacağını da vurguladı.

Yine de, kripto para topluluğu üyeleri çeşitli sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada, ERC20 token yakma işlemi konusunda pek de tatmin olmuşa benzemiyor.

Juan isimli Twitter kullanıcısı:

”Bize artık önemli olmayan ERC20 tokenlerini yaktığınızı söylemenizden bıktım. Çok fazla sayıda olan TRX koinlerini yakın! Haber işte budur. ERC20 değil.”

Başka bir Twitter kullanıcısı:

”İşe yaramaz haberler. erc20 aylardır ölmüş durumda. bu koinler trx’e dönüştürülüyor olsaydı durum değişebilirdi ancak şimdi bunun yerine yakılıyorlar.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment