Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron’un BitTorrent Token’i, Binance Üzerinde Yeni Paritelerine Kavuştu!

Tron‘un geçtiğimiz sene satın aldığı BitTorrent dosya paylaşım platformunun kripto parası olan BTT, kripto para piyasasında henüz bir ayını bile doldurmamış olmasına rağmen, şimdiden kripto para kullanıcıları arasında popüler bir kripto para haline geldi.

Özellikle Tron Foundation ve Justin Sun tarafından yapılan nispeten ‘sert’ pazarlama sonucu, BTT ile haşır neşir olan kullanıcı sayısı arttı ve söz konusu kripto paranın, dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’nin ICO platformu Binance Launchpad ile piyasaya sürülmesi durumu iyice körükledi. Binance yeni yaptığı duyuruda BTT’nin üç yeni stabil koin paritesine sahip olacağını açıkladı. Paxos, TUSD ve USDC, Binance üzerinde BTT paritesine kavuşan kripto para birimleri oldu.


Konu hakkında yapılan açıklamada, BTT/PAX, BTT/TUSD ve BTT/USDC paritelerinin 15 Şubat tarihinde ve Türkiye saatine göre 13:00 itibariyle alım ve satıma açılacağı belirtildi. Binance özellikle CEO’su Changpeng Zhao ve Tron CEO’su Justin Sun arasındaki yakınlıktan dolayı uzun bir süredir Tron’a yakınlığı ile biliniyordu. Tron Foundation ve BitTorrent de bu yakınlığı lehine kullanmayı başardı ve BitTorrent ilk piyasaya çıkışından sonra inanılmaz bir artış yakaladı.

BitTorrent Token bunun yanı sıra 14 Şubat tarihinde MBAEx isimli kripto para borsasında da listelendi. Söz konusu borsadaki pariteler ise BTT/XRP ve BTT/BTC olarak açıklandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment