Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron’un [TRX] Ana Ağı İçin Geri Sayım Başladı!

Tron’un CEO’su Justin Sun, 31 Mayısa zamanlanmış olan Tron Ana Ağı piyasaya sürüm tarihi için geri sayımı başlattı. Başarılı sonuçlanan Test ağı denemesinden sonra takım en çok beklenen Ana ağ sürümü için kolları sıvamış ve bütün hazırlıklarını tamamlamış vaziyette.

Justin güncel olarak şu tweeti attı:

”Tron Ana Ağ Lansmanı İçin Geri Sayım: 31 Gün, 744 saat, 44,640 dakika ve 2,678,400 saniye!’

Tron önümüzdeki süper temsilci seçimleri ve Ana ağın lansmanı sayesinde piyasa değerini ve fiyatını inanılmaz arttırdı. Bütün piyasa, çoğunlukla TRX’in ana ağ lansmanına bel bağlayarak buna yatırım yaptı. TRX dün tekrar düşmeden önce top 10 listesine 9. sıradan hızlı bir giriş yapmıştı. Bir kaç saat içinde TRX, bu haberin basın saatine göre, dünkü kaybettiği yerini geri kazanarak  9. pozisyonda yerini sabitledi. Tron’un piyasa değeri de bugünün erken saatlerindeki değeri ile kıyaslandığında fark edilebilir bir şekilde 6.1 milyar dolardan 5.91 milyar dolara düştü.

Ana ağ beraberinde 21 Haziran tarihine zamanlanmış bir ERC20 tokenleri değişimi ile geliyor. Bu başarılı transferden sonra Tron, daha önce Justin Sun’ın da bahsettiği üzre, potansiyel bir Ethereum rakibi haline gelecek.

Popüler bir twitter kullanıcısı olan Brad:

”Görüyorum ki fiyat sabit kaldığı sürece yorumlarda çok az nefret söylemi geçiyor.”

Bir kripto para hayranı ise şu tweeti attı:

”Katılıyorum, insanlar bu yüzdelik dilimlerle mutlu olmalılar. Tron cidden sağlam!”

Bir TRX hissedarı olan Chris Jeremy:

”Eğer daha fazla destekçi gelirse TRX bir kaç dolar değerinde olabilir. TRX zaten çoktandır iyi değer kazanmakta ama insanlar neden bu kadar açgözlülük yapıp bunun 100 kat artmasını bekliyor ki?”

Justin Sun ise daha öncelerde şu önemli tweeti atmıştı:

”Şu an, Bitcoin ve Ethereum gibi ana ağlardaki token sahiplerinden hiç kimse hiçbir hakka sahip değil. Bu sebeple teknik olarak bu çok büyük tecrübe niteliği de yaşıyor çünkü Tron sahipleri blockchain tarihinde dünyanın ilk söz hakkına sahip kullanıcıları olacaklar. Bu sebeple kimin oy kullandığını asla unutmayın.”

Kaynak: AMBCrypto

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment