Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump Ailesi Kripto Para Sektörüne Gösterişli Bir Giriş Yapacak: İşte İlk Detaylar

Eski ABD başkanı Donald Trump’ın şirketi, kripto para sektörüne büyük bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Trump Organizasyonu’nun başkan yardımcısı ve eski Başkan Trump’ın oğlu Eric Trump New York Post’a verdiği röportajda, projeyle ilgili detayları henüz açıklamaktan kaçınsa da, “Her şey tamamlandığında ve duyuruya hazır olduğumuzda, kripto projemizi kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

Projenin “dijital gayrimenkul” ile ilgili olabileceğini ima eden Trump, bu platform aracılığıyla insanların fonlarını ödünç alıp verebileceğini öne sürdü.

Eric Trump, bu ayın başında X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı bir paylaşımda, kripto para ve merkeziyetsiz finans (DeFi) dünyasına olan ilgisini dile getirmişti. Trump, “Kripto/DeFi dünyasına gerçekten aşık oldum. Büyük bir duyuru için hazır olun” ifadelerini kullandı.

Ardından Trump’ın oğlunun meme coin çıkaracağına dair söylentiler piyasayı kasıp kavurmuştu. Fakat bu konuda Trump ailesinden yalanlama gelmişti.

Trump, New York Post’a verdiği röportajda bu girişimin “herkesin erişebileceği, anında kullanılabilir bir teminat” sunduğunu belirtti. “Bankacılık ve finans dünyası için ne büyük bir sarsıntı olacağını bilmiyorum” diye ekledi.

Trump ayrıca, “Belli piyasalardan ne kadar kolay dışlanabileceğinizi görmek için eşsiz bir perspektifim var” dedi ve Trump ailesinin de “finansal ayrımcılık” konusunda payına düşeni fazlasıyla aldığını belirtti.

Bir noktada, hepimiz büyük bankaların kurallarına göre oynamak zorunda olmadığımız bir dünyada finansal bağımsızlık istiyoruz” diyen Trump, bu günün yakında geleceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!