Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRX Vadelileri, Yarından İtibaren OKEx’de Olacak

Kripto para sektörü çalkantılı bir dönemi geride bırakmaya hazırlanırken, sektörün önde gelen kripto paralarından birisi olarak gösterilen TRON’da ise yeni gelişmeler yaşanıyor. TRON platformunun kripto parası olan TRX’in, ünlü kripto para borsası OKEx’in vadeli işlem platformunda işlem görmeye başlayacağı, yapılan bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyruldu.

Firmadan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

”20 Mayıs tarihinden itibaren, TRX vadeli işlemleri, OKEx platformunda müşteriler ile buluşacak.”

Son dönemde geliştirme ve teknik anlamda ciddi bir atağa kalkan TRON’da şirketin kurucusu ve CEO’su olan Justin Sun da, bu yeni gelişmeler ile birlikte, ağdaki işlem sayısının daha da artacağını ve 10-15 milyon arası bir rakama oturacağını iddia etti.

Merkezi olmayan uygulamalara ev sahipliği yapma konusunda da son derece agresif bir politika izleyen TRON, son yayınladığı raporda, platformda yer alan merkezi olmayan uygulamaların aylık kullanıcı sayısının 100 bini geçtiğini ifade etmişti. Bu rakam, TRON’un bu alanda EOS ve Ethereum gibi direkt rakiplerini de geride bırakması anlamını taşıyor.

Kripto para sektöründe şu anki değerlere göre en yüksek değerlikli 11. kripto para olan TRX, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda Coin Market Cap verilerine göre 0,028 dolardan kendine alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment