Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk Analist: Ateş Etme Sırası Alt Koinlere Geliyor!

Kripto para piyasası Nisan ayının başlarından bu yana inanılmaz bir ivme yakaladı ve toplam piyasa değeri 200 milyar doların üzerine çıktı. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in 4.000 dolardan 8.500 dolara kadar çıkması belirli bir süre için alt koinlerin işine yaramasa da, BTC’nin 8.000 dolara gerilemesi ve burada yatay bir grafik çizmesi beklenen tetiklemeyi yarattı gibi duruyor.

En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum bir hafta içerisinde 200 dolardan 240 dolara kadar çıktı ve basın saati itibariyle %15.14’lük yükselişe sahip. Bugün itibariyle işlemleri yeniden açan Binance’nin kripto para birimi Binance Coin (BNB) de tüm zamanların en yüksek seviyesini bir kere daha kırarak 27 doların üzerine çıkmayı başardı.

Twitter’da gerek geleneksel piyasalar gerekse de kripto para piyasaları hakkında önemli analizler yapan Finansal Tezler, 11 Mayıs tarihinde attığı gönderisinde ”ateş etme sırasının” alt koinlere geldiğini ifade etti ve BTC’nin dinlenmesi ile alt sezonunun başlayabileceğini ima etti. Bitcoin’in son iki gündür 8.000 dolar seviyesinde gezdiğini göz önüne alacak olursak, Finansal Tezler’in ‘kripto para tezi’ işe yarıyor gibi gözükmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment