Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk Bulmaca Ustası Yeni Bulmacasını Çözene 137.036 XRP Ödül Veriyor!

Kriptografik bir bulmaca ustası ve kripto para topluluğu üyesi olan Ali Kutlusoy, yeni geliştirdiği zorlu bir bulmaca için tamı tamına 137.036 XRP ödül koydu ve ödül herkese açık ve katılım için herhangi bir ücret gerekmiyor.

Bulmacayı ilk çözen kişi belirtilen miktarı kendi cüzdanına hiçbir sorun ile karşılaşmadan aktarabilecek. Ali Kutlusoy tarafından belirtilen kurallara göre, bulmaca yoğun bir şekilde test edildi ve cevaplar birisi onu bulana kadar açıklanmayacak.

Herhangi birisinin bulmacayı çözememesi durumunda, aynı bulmaca dinamikleri diğer bulmacalarda da kullanılacak. Böyle bir durumda ödül de diğer bulmacalara taşınıp aynı loto gibi artmaya devam edecek.

Kutlusoy’un açıklamalarına göre, bulmacayı çözmek için gerekli olan yanıt içerisinde ödül bulunan bir XRP cüzdanının özel anahtarından ibaret. Cüzdanın taban rezerv değeri ise 20 XRP yani birisi cüzdanı ve özel anahtarı bulsa bile, toplamda 117.036 XRP alabilecek.

Her bir bulmaca kendine özel bir geri sayım saatine sahip ve söz konusu süre içerisinde kimsenin bunu çözememesi durumunda, otomatik olarak geçersiz kalıyor ve ödül sıradaki bulmaca cüzdanına aktarılıyor. Ali Kutlusoy bulmacaları 1’den 10’a kadar sıralıyor ve 15 Ekim tarihinde yayınladığı ilk bulmaca 4 oranında bir zorluk derecesine sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment