Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk Kripto Para Borsalarının Yüksek Komisyonları Tepki Almaya Devam Ediyor!

Kripto para birimleri ve özellikle Bitcoin dünya çapında yayılmaya devam ettikçe, kripto para borsaları gibi aracı kurumların da sayısı benzer şekilde artmayı sürdürüyor.

Türkiye de dünya çapında kripto para sektörünün en aktif topluluklarından birisine ev sahipliği yapması nedeniyle borsalar arasındaki rekabetin çetin geçtiği ülkelerin adeta başında geliyor.

Yerel kripto para sektörünün tanınan isimlerinden Kripto Dayı, Paribu ve BtcTurk gibi önde gelen iki kripto para borsasının dünkü artış esnasındaki yüksek komisyonlarına dikkat çekti. Kripto para işlem çiftlerinden çok komisyon alındığını belirten Kripto Dayı, buna ek olarak USD/TL paritesinden de ciddi bir makas aralığı açılmasına dikkat çekerek iki borsayı da eleştirdi.

Binance ve Huobi Atağı

Türkiye aslında geçtiğimiz günlerde Huobi’nin yerel pazara girmesi ve Binance’nin TL’yi işlem çifti olarak ekleyeceğini ima etmesi ile dünyanın en büyük iki kripto para borsasına kavuşmuş oldu. İlerleyen günlerde Paribu ve BtcTurk’ün benzer komisyonlarla yoluna devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment