Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vebitcoin’den Limit Değişiklikleri ve 7 Alt Koin İçin TRY Market Opsiyonunu Güncellemesi!

Kurulduğu günden bu yana, kaliteli hizmet sunmak için çalışmalar yapan ve bu yönde bir vizyon oluşturan Türk kripto para borsası Vebitcoin, borsadaki alternatifleri arttırmak ve müşterilerini memnun edebilmek için çok yoğun bir mesai harcamaya devam ediyor. Son dönemde yaptığı hamleler ile müşteri memnuniyeti konusunda ciddi bir ilerleme kaydeden ve Türk kripto para borsaları arasında yenilikçi duruşu ile dikkat çeken Vebitcoin, şimdi de iki yeni güzel haberle, kullanıcılarını mutlu etti.

Kullanıcılarından aldığı geri bildirimler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren borsa, ilk olarak günlük Türk Lirası çekim limitini 50 bin TL’den 300 bin TL’ye çıkardı. Vebitcoin, aynı zamanda borsadan aylık çekim limitini ise 3.000.000 (3 milyon) TL yaptı.

Borsa, aynı zamanda yatırma işlem limitleri ile ilgili de düzenlemeye gitti. Buna göre, Vebitcoin borsasında günlük Türk Lirası yatırma işlem limiti, 1 milyon TL’den 20 milyon TL’ye yükseltildi.

Borsada 40’a yakın ürün ve üç farklı tip market ile yola çıkan Vebitcoin, bu yönde de gelişimini sürekli olarak devam ettiriyor. Yine kullanıcıların talepleri ve istekleri doğrultusunda hareket eden borsa, yüksek hacim gösteren alt koinlerin, TRY marketini de açarak yepyeni bir fırsatı, kullanıcılara sunmuş olacak.

Yapılan anketler, araştırmalar ve alınan geri bildirimler doğrultusunda kendisini sürekli olarak geliştiren ve kullanıcı dostu bir Türk kripto para borsası olan Vebitcoin, buna göre, hacim değerleri artan tam 7 alt koin için TRY opsiyonunu da borsaya ekliyor. Bu sayede, Türk Lirası ile çok daha fazla kripto para alınıp satılabilecek.

Vebitcoin’in, TRY ile alım satım opsiyonu eklediği alt koinler ise ZEC, FunFair, Populous, Salt, Basic Attention Token, Bancor ve TenX olarak belirlendi.

İşte, Vebitcoin’den yapılan açıklama göre, yeni TRY paritesi eklenen alt koinlerin işleme açılacağı tarihler:

05 Şubat 2019 Saat ; 15:00 itibari ile Zec/TRY
06 Şubat 2019 Saat; 15:00 itibari ile PPT/TRY
07 Şubat 2019 Saat; 15:00 itibari ile Bat/TRY
08 Şubat 2019 Saat; 15:00 itibari ile Fun/TRY
09 Şubat 2019 Saat; 15:00 itibari ile Salt/TRY
11 Şubat 2019 Saat; 15:00 itibari ile Pay/TRY
12 Şubat 2019 Saat; 15:00 itibari ile Bnt/TRY

Müşterilerinin geri bildirimleri doğrultusunda hareket ederek, kullanıcı memnuniyetini ön plana alan Türk kripto para borsası Vebitcoin, bu yaptığı son eklemeler ile bir kez daha borsayı tercih eden müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başardı.

Ailesini her geçen gün biraz daha büyüten ve bunu yaparken aynı zamanda da hizmet kalitesini her geçen gün arttırmayı başaran Vebitcoin, TRY işlem limitlerinin arttırılması ve yeni alt koinlere TRY marketinin eklenmesi ile, bir kez daha önemli bir iş başarmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment