Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paraların Güzel Yüzü: Coins 4 Clothes, Büyümeye Devam Ediyor

Kripto para sektörünün prensiplerinin en güzel yansıdığı alanlardan birisi de yardımlar ve hayırseverlik faaliyetleri. Özellikle de ana akım medya tarafından kripto paraların ismi sürekli vergi kaçırma, kaçakçılık, kara para aklama gibi faaliyetler ile yan yana anıldığı için, bu tarz gelişmelerin önemi bir tık daha artıyor.

Bu girişimlerden birisi olan ve ikinci el kıyafetleri, ihtiyacı olan insanlara bağışlayan kimselere, Bitcoin Cash cinsinden ödül veren bir girişim olan Coins 4 Clothes ise, büyümeye devam ediyor.

Kanada’da bundan yaklaşık bir yıl önce hizmete giren Coins 4 Clothes, geride bıraktığı 12 aylık süreçte ciddi bir büyüme yaşadı. İlk olarak faaliyetlerine Toronto’da başlayan firma, geride bıraktığımız dönemde ise faaliyet alanını Hamilton, Oakville, Vancouver, Whistler, Montreal, Quebec City, Calgary, Red Deer, Edmonton, Winnipeg ve Saskatoo’ya kadar genişletmeyi başardı.

İnternet üzerinden orada yaşayan vatandaşların yardım yapabilecekleri merkezleri görme şanslarının olduğunu ifade eden şirket, eşyaların paketlenip teslim edilmesinin ardından, bu eşyaları getirenlere Bitcoin Cash cinsinden bir miktar ödeme yapıyor.

Daha sonra bu toplanan kıyafetler, genelde ihtiyacı olan kimselere ivedilik ile dağıtılırken, şirket yönetiminden yapılan açıklamada bugüne dek 3000 parçadan fazla kıyafet bağışı yapıldığı belirtildi ve bu durum için teşekkür edildi.

Yerel yardım kuruluşları ile de irtibat halinde olan firma, aynı zamanda tekstil sektörünün  önde gelen şirketlerinden de kıyafet alımı yapmak için çalışmalar yürütüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment