Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk Mühendislerin Geliştirdiği Almeepos ile Kripto Paralarla Ödeme Yapmak Çok Kolay

Kripto paraların ana amacı, ilk çıktıklarında elbette ki bir para birimi olarak fonksiyon göstermekti. Ancak yaşanan volatil fiyat değişiklikleri ve kripto paraların spekülasyonlardan ciddi şekilde etkilenmesi, fiyatların sürekli olarak değişmesine ve Satoshi’nin ana vizyonunun bu yönde tam anlamı ile fonksiyon gösterememesine neden oldu.

Ancak bu noktada devreye giren ve yazılımı tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen; Almeepos ile birlikte, artık kripto paraların birer para birimi olarak fonksiyon göstermesi, çok daha kolay bir hal alacak.

Coin Market Cap’de listenen ilk Türk kripto parası olan Almeela’nın arkasındaki ekibin geliştirdiği yeni yazılım sayesinde, QR Kod ödeme yöntemi ve Almeecard kullanarak; birçok kişi günlük alışverişlerinde kripto paraları bir ödeme metodu olarak kullanabilecek.

Aynı zamanda sistem POS cihazlarına da entegre edildi. Almeepos adı verilen sistem; Almeedex kripto para değişim platformu ile çalışarak; kripto paraların fiyat dalgalanmalarından doğabilecek mağduriyetleri en aza indirgiyor. Almeepos, bunu yaparken aynı zamanda müşterilerine maksimum hız ve güvenlik de sunuyor.

Aynı zamanda son dönemin kripto para sektöründe en popüler konusu olan regülasyonlar ve vergilendirme konusunda da titiz bir çalışma yürüten ekip; platform üzerinden kurumsal müşterilere de eksiksiz hizmet veriyor. Öyle ki, platformun sunduğu kripto para – itibari para dönüşüm seçeceği, tamamen vergi kanunlarına uygun bir şekilde fonksiyon gösteriyor.

Sistemin nasıl çalıştığına dair örnek videoları ise, aşağıdaki linklerden bulabilirsiniz:

 

Siz de, Almeela ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, https://www.almeela.com/ isimli web sitesini ziyaret edebilir ya da https://twitter.com/AlmeePOSTR adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment