Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk Futbol Takımları da PSG ve Juventus Gibi Tokenize mi Olacak?

Futbol dünyası, son dönemde kripto para teknolojilerine son derece entegre olmuş durumda ve dünyanın önde gelen birçok futbol kulübü, kendi taraftarlarının kullanacağı kripto paralar çıkarıyor.

Bu alanda başı çeken Avrupa ve Dünya futbolunun dev kulüpleri Paris Saint Germain ve Juventus’un ardından Türkiye’nin en önde gelen futbol takımlarının da bu yola girebileceği birinci ağızdan dile getirildi.

İsrail merkezli ZenGo şirketinin yöneticisi olan Ouriel Ohayon’un ülkemizdeki kripto para sektörünü değerlendiren flooduna yanıt veren Chillz CEO’su Alexandre Dreyfus, Türk takımlarını gelecekte aynı Juventus, West Ham ve Paris Saint Germain gibi taraftar tokenlerine sahip olacağını iddia etti.

Başarılı isim, Ohayon’un yaptığı değerlendirmeye cevaben attığı tweette, Türkiye’de futbolun günlük hayatta çok büyük bir yer tuttuğunu ifade ederken, şunları yazdı:

”Sanırım şundan bahsetmeyi unuttun, Türkiye’de futbol çok güçlü ve Chillz olarak biz de sporu tokenize etmeye geliyoruz. Yakın zamanda başlayacağız. Hem eğitim hem de adaptasyon açısından harika olacak.”

Elbette bu tarz bir tweetin hitap ettiği olası üç takım Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray olarak değerlendirilebilir. Gelecekte bu konu ile ilgili olarak yaşanacak gelişmeler de daha şimdiden merak konusu oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment