Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türkiye Sigorta Decentraland (MANA) Metaverse’ünde Reklam Veren İlk Sigorta Markası Oldu

Türkiye Sigorta, Decentraland (MANA) metaverse’ünde reklam veren ilk sigorta markası oldu.

Anadolu Ajansı’nın (AA) 1 Temmuz tarihli haberinde yapılan açıklamaya göre Türkiye Sigorta, hem değişen ve dönüşen dünyanın imkanları hem de geleceği şekillendiren teknolojileri yakından deneyimleyen yeni bir boyutta yerini alarak Decentraland metaverse’ünde reklam veren ilk sigorta markası oldu.

Türkiye Sigorta "metaverse"ye reklam verdi

Açıklamada, Türkiye Sigorta’nın Tamamlayıcı Sağlık Sigortası iletişim kampanyası çerçevesinde metaverse dünyasında reklam çalışmaları yaptıklarını söyleyen Türkiye Sigorta Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Selda Çamlıbel Özkoyuncu ayrıca şu ifadelere yer verdi:

Kişilerin avatarları aracılığıyla birbirleriyle ve dijital nesnelerle etkileşime girebildiği, sürekli açık olan sanal ortamlardan oluşan bir ağ olarak konumlandırılan ‘metaverse’de olmayı şirketimiz için önemli bir adım olarak görüyoruz. ‘Metaverse’ evreni özellikle Z kuşağının içerisinde olduğu bir platform. Bu dünyayı benimsemiş olan Z kuşağının sigorta farkındalığını ve bilincini artırmak amacıyla iletişim süreçlerimizde bu platforma da yer vermeye başladık. 500 bin aktif kullanıcıya ulaşan en büyük ‘metaverse’ platformlarından biri olan Decentraland’de reklam veren ilk sigorta markası olarak 84 milyona dokunma yolculuğumuzun önemli bir adımını daha attık.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!