Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türkiye’deki En Kapsamlı Blockchain Etkinliklerinden All in Blockchain Konferansı Başlıyor

Blockchain teknolojisine ve kripto paralara dair tüm soru işaretlerini giderecek ALL IN BLOCKCHAIN etkinliği, 18 Haziran 2021 tarihinde benzersiz bir sanal deneyimle düzenlenecek. Blockchain ve iş dünyasından, ulusal ve global birçok ismi buluşturacak etkinlikte, giriş seviyesindeki katılımcıların ve uzmanların ilgisini çekecek oturumlar gerçekleşecek. 

Blockchain ve kripto para ekosistemi, her geçen gün hızla büyüyor. Ekosisteme güç veren teknoloji, altyapı ve finans gücü, her kesimden insanın ilgisini çekiyor. Bu alana yönelmek isteyen birçok kişi ve kurum, doğru ve güvenilir bilgi kaynağına ulaşma konusunda zorluk yaşıyor. Blockchain ve kripto para ekosistemine dair tüm soru işaretlerini gidermek amacıyla oluşturulan ve ücretsiz olarak herkesin takip edebileceği ALL IN BLOCKCHAIN etkinliği, giriş seviyesinden ileri düzeye uzanan oturumlarıyla katılımcılara zengin bir deneyim sunuyor.

Gerçek bir konferansı aratmayacak sanal deneyimle kurgulanan etkinlik, 2 farklı salonda eş zamanlı olarak gerçekleşecek. Katılımcılar, alanında uzman isimlerin deneyimlerini paylaşacağı oturumlar sayesinde Blockchain, Kripto Finans 101, DeFi, NFT’lerde Blockchain kullanım alanları, regülasyonlar gibi birçok konu başlığı altında bilgi edinme şansı yakalayacak.

KingKong etkinlik yönetimi firması tarafından organize edilen ALL IN BLOCKCHAIN’e dair görüşlerini paylaşan, şirketin kurucu ortağı Hakkı Pehlivan,

“Blockchain ve kripto para, hala çok yeni ve sürekli gelişmekte olan alanlar. Gerek Blockchain’in avantajlarından faydalanmak ve işine entegre etmek isteyen iş dünyasından kuruluşlar, gerekse bu alanın yatırım tarafından faydalanmak isteyen bireysel veya kurumsal yatırımcılar, doğru bilgiye ve bağlantılara ulaşmakta zorluk çekiyorlar. Bizim en büyük motivasyonumuz ülkemizde bunu sağlayabilecek ve geleneksel hale gelecek bir konferans yaratmak. Bu alanda öğrenmek, bağlantılarını güçlendirmek ve projelerini anlatmak isteyen herkes ALL IN BLOCKCHAIN’de kendisi için bir parça bulacak.” ifadeleriyle, etkinliğin önemini vurguladı.

Alanında uzman, tanınmış isimlere ev sahipliği yapacak ALL IN BLOCKCHAIN’in açıklanan ilk konuşmacı listesinde Emin Gün Sirer, Çağla Gül Şenkardeş, Barış Özistek, Ali Osman Çıbıkdiken, Tansel Kaya gibi çok değerli isimler yer alıyor. İlerleyen günlerde, Blockchain ve kripto para konularında uzman birçok konuşmacının da ekleneceği etkinliğin bir salonunda, Blockchain alt yapıları, gelişmeler ve regülasyonlar konuşulacak. Diğer salonun odak noktası ise kripto paralar ve kripto finansa dair detaylar olacak. Zengin içeriğe sahip oturumlarda Blockchain ve kripto para konuları A’dan Z’ye ele alınacak.

İnteraktif bir deneyimle gerçekleşecek ALL IN BLOCKCHAIN’in birbirine paralel devam edecek oturumlarında yer alacak katılımcılar, sorularını konuşmacılara yöneltebilecekler. Sponsor firmaların stantlarını ziyaret ederek, firma temsilcileriyle online görüşebilecekler.

ALL IN BLOCKCHAIN’e ücretsiz kayıt olmak için;

https://www.allinblockchainturkey.com/register

Gelişmeler ve detaylar için AllinBlockchain2021 sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz

https://twitter.com/AllinBCTurkey

https://www.instagram.com/allinblockchainturkey/

https://www.linkedin.com/company/allinblockchainturkey/

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!