Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitch Yayınlarının Yüzde 15’inden Sorumlu Olan Streamlabs Uygulamasına Kripto Para Bağışları Eklendi

1 Haziran’da yayınlanan Steamlabs blog gönderisine göre, bir Twitch yayını uygulaması olan Streamlabs’te yayın yapan  yayıncılar artık bağış olarak kripto parayı kabul edebilecekler.

NewZoo piyasa istihbaratı sağlayıcısına göre, 2018′in ilk çeyreğinde, Amazon‘un sahip olduğu Twitch, tüm yayın akışlarının yüzde 15’ine denk gelecek şekilde Steamlabs aracılığıyla 2 milyar saat izlendi. Streamlabs, Nisan ayında, 2018’in ilk çeyreğinde neredeyse 35 milyon dolar seviyesinde bağış kazandığını bildirdi.

Kripto para bağışlarını etkinleştirmek için, bir yayıncının hesabını bir kripto para borsasına ve Coinbase cüzdanına bağlaması gerekir. Blog gönderisi, sadece Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH)’in bağış işleminde kullanılabileceğine dikkat çekiyor – bunlar şu anda Coinbase üzerindeki tek para opsiyonları olduğundan – Streamlabs gelecekte başka paraları da sisteme eklemeyi planlıyor.

Twitch, 2014’ten beri Bitcoin ödemelerini kabul ediyor ve 2016 yılında Coinbase’e geçiş yapmadan önce çok ufak bir ara vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment