Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter CEO’su Kripto Para Yatırımlarına Devam Ediyor

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey kripto para sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor.

Jack Dorsey günümüzde yalnızca Twitter’ın değil Square adlı bir finans şirketinin de CEO’luğunu üstleniyor. Şirketin Square Cash adlı uygulaması kısa süre içerisinde yoğun ilgi görmeyi başarmıştı.

Şirket bünyesinde ayrıca Square Crypto adlı özel bir birim de bulunuyor. Bu birim isminde de anlaşılabileceği üzere tamamen kripto para sektörüyle ilgili çalışmalar yapıyor.

Söz konusu ekibin lideri olan Steve Lee geçtiğimiz gün içerisinde kendisine yöneltilen bazı soruları yanıtladı ve Square Crypto ile ilgili şu yorumu yaptı:

“Square Crypto hem Cash uygulamasından hem de Square’in diğer faaliyetlerinden bağımsız bir örgüt. Square Crypto tamamen Bitcoin ekosistemini geliştirmek için tasarlanmış açık kaynaklı bir proje.”

Jack’in Yatırımları

Jack Dorsey bundan birkaç ay önce kripto para piyasasına yatırım yaptığını ve belli miktarlarda kripto para tuttuğunu açıklamıştı.

Dorsey bizzat kripto paralara yatırım yapmanın yanı sıra kripto para sektörüne de yatırım yapıyor. Square ekibi tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre Dorsey kısa bir süre önce yeni bir yatırım daha yaptı.

Square tarafından yapılan yeni açıklamalara göre şirket yakın zamanlarda aldığı yatırımlar sayesinde daha iyi bir ofise geçiş yapabilecek ve faaliyetlerini oradan sürdürecek:

“Square olarak büyük bir adım atıyor ve bünyemizdeki bin 400’den fazla çalışanla birlikte şehir merkezine taşınıyoruz. Yaptığı büyük yatırımlar için Jack Dorsey’ye ve Jim McKelvey’ye teşekkür ediyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment